søndag 24. februar 2013

love and learn about the birds and bees and the flowers of the mystery.dette er min søndag; kaffe i verdens største kopp, maling av nytt sitat til veggen min, with the beatles på repeat, rundstykker med brunost, (litt mer kaffe), skjørt og olaskjorte, ferdiglesing av klokkemakeren på kjøkkenbenken, iskaldt vann med champagnesmak drukket fra whiskyglass, tjue timer sekstitallsmusikk, regndråper på vinduet og en hel haug med telys. hvordan er din?


4 kommentarer:

  1. solstrålar som jaga vekk kulden i løpet av ein lang gåtur på knitresnø, store koppar te, forsøk på å kome vidare på særemnet, og kent på spotify.

    SvarSlett
  2. Fire karatekamper som både var rotete og full av fine poenggivende treffere på samme tid. Slukne på sofaen i tre kvarter etter en lang treningshelg. Støvsuge stua og ta en lang, varm dusj for å komme i gang igjen. Drikke Cola og spise Daim-plate med kjæresten mens vi ser på QI. Føre inn ukesoppgavene i matte i LaTeX (et typesettingsprogram) slik at det ser fint og ordentlig ut. Spise sen wokmiddag til enda mer QI.

    SvarSlett
  3. //hurra! jeg kan begynne, hvis det er ok for deg? send meg en e-post (silentsepulchre@gmail.com) med adressen din så sender jeg så fort jeg finner et fint postkort.

    SvarSlett

❦ nature is a language, can't you read?